Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

μια φορά και δύο χρόνια πριν...

...ήταν μια παρέα καθόλου τυχαία!


Μπήκαν σε ένα λεωφορείο από την Αθήνα και ταξίδεψαν πρώτα μέχρι την Θεσσαλονίκη, όπου συνάντησαν την υπόλοιπη παρέα που ερχόταν από Κωνσταντινούπολη!


Και κάπως έτσι γιέ μου, ξεκίνησε η Βαλκανική Πορεία για την Ειρήνη και τη Μη Βία, ως παρακλάδι της Παγκόσμιας Πορείας για την Ειρήνη και τη Μη Βία... Της πρώτης και μοναδικής πραγματικής Παγκόσμιας Πορείας που διήρκησε 3 ολόκληρους μήνες ξεκινώντας από τη Νέα Ζηλανδία και καταλήγοντας στην Αργεντινή...

Όσο για την Βαλκανική ομάδα... Αυτή η παρέα που αποτελούνταν από Έλληνες, Ιταλούς, Τούρκους, Ισπανούς, Άγγλους, Κροάτες, Σέρβους, Βόσνιους, Κοσσοβάρους, Σλοβένους και "πρώην Μακεδόνες", διέσχισε την ταραγμένη περιοχή των Βαλκανίων για να καταλήξει στη Γενεύη. Εκεί ενώθηκε με το κυρίως τμήμα της Παγκόσμιας Πορείας και κάποιοι από τα Βαλκάνια, συνέχισαν το ταξίδι μαζί με τους υπόλοιπους προς την Αργεντινή...

Ήταν μια εντυπωσιακή εμπειρία για μένα και την μητέρα σου, τόσο δυνατή που ακόμα υπάρχουν στιγμές που την ανακαλούμε και παίρνουμε δύναμη και χαρά για το μέλλον!


Θα προσπαθήσω κάθε μέρα από σήμερα και μπρος, να αναρτώ φωτογραφίες και κείμενο από την αντίστοιχη ημέρα το 2009, ώστε να έχεις ένα καλό "ημερολόγιο ...καταστρώματος" για εκείνη την τόσο σημαντική εμπειρία μας!

Το ταξίδι ξεκινάει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας

networked bloggers

Αναγνώστες